Deprecated: Creation of dynamic property settings::$Namnn is deprecated in /www/webvol25/oz/ei9nmbctznqha5l/ifu.samce.se/ifudyk/class_lib.php on line 233
IfU - Ingenjörer för Undervattensteknink | Open Water Diver
SvenskaEnglish

Open Water Diver

Kalender för Open Water Diver

PADI Open Water Diver


Minst en gång varje termin anordnar IfU en grundkurs i dykning. På kursen lär Du dig grunderna i sportdykning på ett säkert och roligt sätt. Kursen består av tre delar, teori, bassänglektioner samt dyk i havet.

Under bassänglektionerna lär Du Dig de olika dyktekniker som är nödvändiga för att kunna delta i dykaktiviteter på ett säkert sätt. Kursen avslutas med att Du under en helg gör fyra dyk i havet och för en instruktör visar att Du behärskar de övningar som är tränade i poolen tidigare.

Efter väl genomförd kurs erhåller Du ett PADI open water diver certifikat och med detta certifikat kan Du dyka världen över. Du är utbildad till att dyka under normala förhållanden ner till ett djup av 18 meter.

I kurspriset ingår allt kursmaterial, lån av dykutrustning, certifkat inträde till bassänger. Utöver kurspriset tillkommer mask, fenor och snorkel som räknas som personlig utrustning (kan köpas vid första kurstillfället till rabatterat pris)

ow1 ow2



pdf
Ladda ner kursinfo